Кордит, Cordit - За сърдечно-съдовата система. 60капс, 450mg

Промоция Кордит, Cordit - За сърдечно-съдовата система. 60капс, 450mg

Кордит, Cordit - За сърдечно-съдовата система. Спомага за нормални нива на кръвното налягане. За сърцето и кръвоносните съдове. Подкрепя коронарната циркулация.

Натурален продукт с ефективно действие. Съдържа природни съставки. Хранителна добавка

 

Кордит, Cordit е специализиран продукт, разработен с цел подкрепа на сърдечно-съдовата система.

Кордит, Cordit е патентована формула от ефективни природни съставки. Съдържа екстракти от билки доказали във времето своята полза и благотворен за сърцето и кръвоносните съдове ефект. 

Кордит, Cordit е отлична билкова формула за повлияване на сърдечно-съдови състояния. 

Кордит, Cordit осигурява значителен кардиопротективен ефект. 

 

Кордит, Cordit, 60 веган капс, 450mg

 

 

Кордит, Cordit:

- Ефективно балансира липидния профил и намалява риска от коронарни сърдечни затруднения.

Намалява прекомерното натоварване на сърцето и подобрява ефективността на сърдечната дейност.

- Облекчава стреса и съдейства за нормални нива на кръвно налягане.

- Тонизира сърдечните мускули, подобрява коронарната циркулация и поддържа сърцето силно.

- Кордит действа като антиоксидант, като засилва ендогенните антиоксиданти на миокарда.

- Активира антиоксидантните ензими.

- Упражнява значителна защита срещу хидроксилния радикал и супероксидните радикали.

- Инхибира липидната пероксидация - една от основните причини за инфаркт на миокарда, който води до дефицит на кислород и оттам до некроза на миокарда.

- Ефективно намалява триглицеридите, холестерола, VLDL, LDL и повишава нивото на „добрия“ холестерол HDL.

 

 

 

Начин на употреба:

Два пъти дневно по 1 капсула преди или след храна. Изпиват се с 100мл леко затоплена вода (препоръчително) или с вода на стайна температура.

Препоръчителна продължителност на прием за най-добър ефект: 3 месеца. След 1 месечно прекъсване може да се извърши нов 3 месечен прием.

Една опаковка Кордит, Cordit е достатъчна за 30 дневен прием.

 

 

 

Състав, всяка 1 веган капс. от 450mg / дневна доза от 900mg съдържа екстракти от:

 

Арджуна (Terminalia arjuna) 125mg / 250mg
Счита се за най-добрата кардио-протективна съставка с естествен произход. Поддържа нормална сърдечна функция и подсигурява енергия за сърдечния мускул. Има свойството да повишава простагландините и да модулира коронарния риск. Засилва елиминирането на излишния холестерол чрез ускоряване на оборота на LDL-холестерола в черния дроб. Осигурява антиоксидантна активност, която води до намаляване на некрозата и от там съдейства за намаляването на серумните нива на Креатинкиназа МВ (CK-MB) и Лактат дехидрогеназа (LDH). Терминалиа Арджуна съдържа ефективни вещества, като танини, сапонини, флавоноиди, калций, магнезий, цинк и още други, които осигуряват кардиопротективен, аеробен и антиоксидантен ефект. Поддържа еластичността на кръвоносните съдове. Подпомага помпената функция на сърцето. Съдейства за по-добро усвояване на кислорода в тялото, повишава аеробния капацитет.

 

Гугул, Индийски бделиум (Commiphora wightii) 80mg / 160mg
Повишава HDL холестерола и понижава нивата на LDL холестерола и триглицеридите. Антагонизмът на farnesoid-x рецептора (FXR) от Гугулстеронът, който се съдържа в Гугул се счита за носител на механизма за неговия хиполипидемичен ефект. FXR е ключов транскрипционен регулатор за поддържане на нормалните нива на холестерола и хомеостазата на жлъчните киселини. Гугулстеронът регулира изпомпването на жлъчна сол (BSEP), като ефлукс транспортер, отговорен за отстраняването на метаболитите на холестерола и жлъчните киселини от черния дроб. По този начин благоприятства метаболизирането на холестерола от жлъчните киселини и проявява хиполипидемична активност.

 

Сминдух (Trigonella foenum-graecum) 60mg / 120mg
Хипохолестеролемичният ефект на Сминдух се приписва на повишеното превръщане на чернодробния холестерол в жлъчни соли и извеждането с изпражненията, поради което е полезен за профилактика на атеросклероза и коронарни затруднения със сърцето. Също така показва противовъзпалително свойство. Блокира навлизането на „лошия“ холестерол в организма. Подобрява метаболизма и помага за по-добро храносмилане. Помага при невралгия. Нормализира стомашните секрети и нормализира жлъчния поток от черния дроб. Има богат състав, една част, от който е: тиамин, фолиева киселина, ниацин, рибофлавин, витамин В6, витамини А, С и К, калций, селен, цинк и магнезий.

 

Роза хибискус (Hibiscus rosasinensis) 25mg / 50mg
Цветовете на Роза хибискус са особено полезни за повишаване на ендогенните антиоксиданти на миокарда, без да предизвикват никакви цитотоксични ефекти. Кардиопротективния ефект на Роза хибискус при миокардно исхемично реперфузионно увреждане е следствие на нейните антиоксидантни свойства. 

 

Чесън (Allium sativum) 80mg / 160mg
Широко се използва за няколко състояния, свързани с кръвоносната система и сърцето, включително атеросклероза (втвърдяване на артериите), висок холестерол, инфаркт и хипертония. Чесънът антагонизира експресията на чернодробния X рецептор (LXRα) в черния дроб, докато провокира експресията на чернодробния X рецептор (LXRα) в червата. Обратната експресия на LXRα в тези тъкани има важна роля за намаляването на триглицеридите и холестерола. Чесънът е сърдечен тоник. Има силно противовъзпалително действие, редуцира болката.

 

Бабини зъби (Tribulus terrestris) 25mg / 50mg
Полезна е при сърдечни проблеми като ангина пекторис.Намалява риска от сърдечни увреждания, като намалява нивото на холестерола в кръвния поток. Подобрява мастната обмяна. Комбинираното действие на диуретик и кардиопротектор, прави билката добър избор при сърдечни състояния, при които кръвното налягане е по-високо от горната граница и когато тялото има тенденция да задържа течности. Подпомага сърдечната функция. Съдържа сапонин, наречен трибулозин, който помага за поддържане на стабилно сърце. Трибулозин помага за разширяване на стеснени артерии, като по този начин подобрява кръвообращението на сърцето. Това може да помогне за намаляване на риска от коронарно затруднение със сърцето, както и болката и дискомфорта, свързани с него. Подобрява силата, подхранва тялото. Има противовъзпалителни свойства.

 

Джинджифил (Zingiber officinale) 30mg / 60mg
Предпазва сърцето от миокардна некроза и свързания с него оксидативен стрес, като повишава нивото на ендогенните антиоксиданти на миокарда. Има свойство да разрежда кръвта и да понижава нивата на холестерола. Облекчава болката. Намалява отока. Помага за засилване на метаболизма. Съдържа биологично-активни съставки като етерично масло, нишесте, смоли, танини, феноли и витамини C, B1, B2.

 

Куркума (Curcuma longa) 25mg / 50mg
Има кардиозащитен ефект в резултат от потискането на оксидативния стрес и подобрение на вентрикуларната функция. Помага за намаляване на LDL и повишаване на HDL. Намалява слепването на тромбоцитите и червените кръвни клетки, като по този начин подобрява циркулацията на кръвта. Пречиства организма от токсини. Има антибактериално действие.

Помощни вещества: няма 

 

 

 

 

 

 


 

Допълнителна информация: ако приемате алопатични (химични) лекарства, не спирайте техния прием. В общия случай Кордит може да се приема заедно с тях – първо приемате алопатичното лекарство и след 1 един час може да приемете билковия продукт. Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта, винаги първо се консултирайте с лекар преди да приемате други продукти. За промени или мнение относно вашата терапия се консултирайте с лекуващия ви лекар.

 

 

 

Нетно количество: 60 веган капс, 27гр.  
Срок на годност: 05.2026
Партиден номер: вижте маркировката

 

 

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява в оригиналната опаковка на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от хора, алергични към някоя от съставките, бременни и деца. След употреба затегнете капачката. Съхранение – На сухо място, при температура от 5 до 28°С.

 

Производител:

Произведено в Индия от Вирго УАП Фарма | Традиция в Аюрведа от 1894г
Кордит е оригинален продукт, регистриран от АРА ЮРЪП съгласно Българското законодателство

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------

Доставка:

Цена на доставка до офис на Спиди: 5.99 лв
Цена на доставка до офис на Еконт: 6.23 лв

Цена на доставка до адрес на клиента: 7.39 лв

- Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Примери: поръчка направена в понеделник ще получите до сряда; поръчка направена във вторник ще получите до четвъртък

- Поръчките направени в събота и неделя ще получите във вторник

- При доставка до адрес на клиента, ще получите пратката между 09:00 и 17:30. За доставка в точен час на адрес: куриерите имат такса +2.40лв 

- За всички пратки предлагаме услугата “Виж преди да платиш
- И при трите вида доставка се изпращат съобщения (SMS) до получателя
- Поръчки по тел. 0876327315 се приемат от 09:00 до 17:30, от понеделник до петък
- Безплатна доставка до офис или адрес при поръчка над 99лв

 

Начини на плащане:

- Наложен платеж: плащате на куриера при доставка на адрес или плащате в офиса на куриера в момента на взимане на пратката. Еконт начислява такса наложен платеж: 1.2% за доставка до офис и 2.4% за доставка до адрес на клиента
- Плащане с банкова карта VISA или MasterCard, няма такса

- Плащане с PayPal, няма такса

 

Условия за връщане:

Може да върнете закупен от вас продукт до 14 дена след доставката

- Разходите за връщане на продукта са за сметка на клиента според тарифата на куриера

- Може да върнете продукта до подателя, от който е бил изпратен. Куриерът въвежда данните автоматично

- Ще получите сумата за продукта с наложен платеж в рамките на 2 дни

Още подробности за доставка и плащане

 

 

 

 

---

Бележка: Когато направите поръчка през сайта ще получите потвърдителен имейл. Понякога имейлите се получават в папка спам.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

  • Производител: VIRGO
  • Код на продукта: 3135
  • Наличност: В наличност
  • 27.00лв
  • 23.99лв
Добави в желани Добави за сравняване

3 отзива / Напишете отзив

Тагове: кордит, cordit, за сърце, сърдечно-съдова система, кръвно налягане

Call Araborn
- +