UA-113544441-1

Политика за защита на данните

Araborn.com ви уведомява, че за да ползвате услугите на уебсайта, Вие предоставяте ваши лични данни.

Личните данни, които предоставяте при регистрация и покупка на продукти, ще бъдат обработени от АРА ЮРЪП ЕООД, ЕИК 205104389, със седалище и адрес на управление: гр. София 1324, ул. Димитър Талев 15, Република България.
 

За всякакви въпроси свързани с обработката на вашите лични данни, може да се свържете с нас чрез:

E-mail: office[@]araborn.com

Телефонен номер: (+359)0876327315

1. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на Araborn.com при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни. За целта Araborn.com е осигурил техническа възможност, Потребителят да получи на имейл адрес цялата информация, която се съхранява и да поиска да бъде заличена. Пълният набор функционалности са налични на страницата „Инструменти свързани с Регламента (GDPR)“, която може да се заредите от долната лента в сайта Araborn.com.

Опциите в „Инструменти свързани с Регламента (GDPR)“ са създадени така, че да са максимално удобни и лесни за боравене. Потребителят може автоматично и без намеса на служител на Araborn.com да:
- Обнови данните за своя профил.
- Свали доклад, който съдържа всички лични данни.
- Премахне всички данни (включително и лични) от Araborn.com - моля, обърнете внимание, че този процес ще изтрие профила на Потребителя правейки го неизползваем.
За достъп до посочените опции, натиснете тук.

2. На страницата www.araborn.com  се съхраняват само данни, свързани с поръчките и доставянето на заявеното. Araborn.com гарантира на своите Потребители неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват без външен достъп.

3. Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Araborn.com за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба и доставка на поръчани стоки. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с Българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

4. За да можем да изпълним Вашата поръчка за доставка на продукти, Вие ни предоставяте следните данни: имена; адрес за доставка; имейл адрес; телефонен номер. Araborn.com автоматично събира Вашият IP адрес с цел предотвратяване на измами (извършена злоупотреба чрез машинна или автоматизирана обработка). Имената, адресът на доставка и телефонния номер запазваме и предоставяме на куриерска фирма, която доставя пратката. Тези данни са задължителни за куриерската фирма за да може да извърши услугата доставка на пратка до Ваш адрес или до офис на куриера. Вие може да получите SMS (кратко съобщение на телефонния ви номер) или телефонно обаждане или съобщение в мобилна апликация  от съответната  куриерска фирма, което ще Ви даде възможност да промените часа и/или мястото на доставката или да бъдете информирани относно доставката. Съгласието за предоставяне на тези данни на куриерската фирма е неотменна съставна част от договорните отношения с Araborn.com. Не съществува възможност за отказ от тази точка.

5. Araborn.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато е получил изричното писмено съгласие на Потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Araborn.com е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

6. При трансфера на данни използваме така наречената SSL-система за сигурност (Secure Socket Layer). Това е протокол, който осигурява криптиране на връзката между сървър (уебсайт) и браузър (потребител). Вашите лични данни като име, адрес, телефон достигат нашия сървър в неразбираем за неупълномощени лица код. Това, че данните Ви се предават кодирано, може да разберете от изображението на катинар в  статус-линия на Вашия браузър непосредствено преди името на сайта ни.

12.05.2018